+36 70 551 6155 info@vorosmarty-garazs.hu

Vörösmarty Garázs

+36 70 551 6155

A Vörösmarty Mélygarázs Budapest V. kerületének frekventált helyén, a Váci utca és a Vörösmarty tér közvetlen közelében biztosít parkolási lehetőséget. Az autók kényelmes és biztonságos tárolását többek között segítőkész diszpécser szolgálat és 24 órás kamerás és személyes biztonsági őrzés garantálja.

Parkolási óradíj: 700 HUF / megkezdett óra

Napidíj: 10.500 HUF / nap

Havi bérlet: 95.250 HUF / hó

1052 Budapest, Vörösmarty tér 1.

+36 70 551 6155

Fizetési lehetőségek

A Vörösmarty Garázsban a készpénzes fizetés mellett a parkoló automatánál bankkártyával illetve telefonos applikációval is fizethet.
Parkolásáról áfás számlát a diszpécser iroda nyitvatartási idejében kérhet, a parkolását követő legfeljebb három napon belül, parkolójegye bemutatásával.

Diszpécser szolgálat

A Vörösmarty Garázsban a hét minden napján diszpécser szolgálat működik, parkoló vendégeink tájékoztatására, parkolás zavartalanságának biztosítására. Áfás számla igényükkel, parkolási szolgáltatásokkal, felmerülő kérdéseiket fordulhatnak munkatársainkhoz, illet bármilyen probléma esetén segítséget nyújtanak a lehető legkényelmesebb parkolás érdekében.

Szolgáltatásaink

^

Parkolás

A Vörösmarty Garázs kényelmes és biztonságos alternatívája a környéken korlátozott utcai parkolási lehetőségeknek, rövid alkalmi és tartós parkolásra is.

^

Alkalmi parkolás

A Vörösmarty Garázsban rövid, néhány órás időintervallumra leparkolhatja  autóját amíg bevásárol, ügyet intéz, baráti találkozóra érkezik.  A parkolás a mindenkori aktuális óradíj alapján fizetendő, minden megkezdett órára.

^

0-24 órás bérletes parkolás

A környéken lakóknak illetve dolgozóknak tartós parkolási igény esetén havi bérletet kínálunk.  Havidíj ellenében állandó parkolási lehetőséget biztosítunk a garázsban, amelyet plasztik parkoló kártyájával korlátlanul használhat. A tartós parkoló bérlethez szerződés kötése szükséges, érdeklődjön diszpécsereinknél vagy a megadott elérhetőségeken.

^

Utólagos elszámolású parkoló kártya

Amennyiben rendszeresen havonta többször parkol a környéken, de nincs szüksége az állandó 0-24 órás bérletre, választhatja az utóelszámolásos parkolási lehetőséget. Plasztik kártyát adunk a parkoló használatához, amely rögzíti a parkolt órák számát, a parkolás díját pedig elszámolás alapján havonta rendezhet. Elkerülheti az alkalmankénti fizetést, kényelmesebben használhatja a garázst.

^

PARKL applikációs parkolás

A Vörösmarty Garázsban a PARKL alkalmazással is parkolhat, nem csak rövid távú parkolását intézheti telefonján, havi parkolóbérletét is megválthatja az applikáción keresztül. Behajtás, azonosítás, sorompónyitás egy gombnyomással vagy megállás nélkül rendszámfelismerő kamerán keresztül. Kihajtás után az alkalmazáson keresztül kényelmesen és biztonságosan fizetetheti ki parkolását, előre regisztrált bankkártyája  segítségével.

Kényelmi szolgáltatások

Biztonsági kamera rendszer

Éjszakai biztonsági őrzés

Lift

Parkolókártyás beléptető rendszer

Női férfi vendégmosdó